Contactati-ne:
0724.885.715
0748.030.216
0730.514.767
0748.099.089
0724.885.715
0724.885.729
0724.885.612
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 Cauta

Deparazitare
Oferte de Sarbatori
Pachete
Aparate
Adjuvante Chimioterapie
Antioxidanti
Carti
Detoxifiere
Diabet / Glicemie
Echilibrare pH
Hormonal
Ingrijire personala
Imunitate
Minerale
Oase si Articulatii
Oxigenare celulara
Produse Energetice
Sistem Cardiovascular
Sistem Digestiv
Sistem Nervos
Tratament cancer
Vitamine
Tratament candida
Tratament Limfatic
Tratamentul epidermei
Tratament Renal
Tratament antiinflamator

LINK-uri utile
Blog Deparazitare
Stiri Zeoliti
Ekilibrium
Zeolit lichid
OHSAS Experts
Tratament Prostata
Zeolit Ekilibrium
Detoxifierea ficatului
SSMescu
Detoxifiere cu Zeolit
Protectia Muncii Bucuresti
Zeoliti
ANPC

Deparazitare
Acid Aspartic

 

Pret : 128.83 RON

*TVA inclusCod : 509

 

  DESCRIERE

 

Acid Aspartic

 

Acidul aspartic reprezinta unul din cei doi aminoacizi, celalalt fiind acidul glutamic, care are un grup de carboxilati incarcati negativ in lateralul lantului. Desi Acidul aspartic este considerat un non-aminoacid esential, acesta joaca un rol primordial in metabolizarea in timpul constructiei altor aminoacizi si biochimicale din ciclul acidului citric.

Acidul aspartic contribuie la eliminarea excesului nesanatos de amoniac din corp (cand amoniacul patrunde in sistemul circulator, el actioneaza ca o substanta cu un ridicat potential toxic). Prin aceasta functie, acidul aspartic contribuie la protejarea sistemului nervos central (SNC). Studii recente arata ca acidul aspartic poate fi un factor important in marirea rezistentei la oboseala. Acidul aspartic, de asemenea, joaca un rol vital in producerea de energie. El ajuta miscarea moleculelelor puternic energizate NADH din corpul principal al unei celule de energie catre zonele de productie primara. Sportivii carora li s-au administrat compusi ai acidului aspartic, au inregistrat o crestere considerabila a fortei si a rezistentei la oboseala.

Printre biochimicalele care sunt sintetizate din Acid aspartic se numara asparagina, arginina, lizina, metionina, treonina, izoleucina, si mai multe.  Acidul aspartic se aseamana la gust cu lamaia.

Atentie: Ca la orice supliment alimentar sau pe baza de plante, ar trebui sa consiliat medicul dumneavoastra inainte de utilizarea acestui produs.

Tag-uri: Acid Aspartic, Nucul negru, coaja de nuc negru, Tinctura de nuc negru, detoxifiere, deparazitare, Deparazitarea organismului, Tinctura din coaja nucului negru, paraziti, Detoxifierea organismului, Cancer, capsulele de pelin, capsulele de cuisoare, Pelinul, cuisoare, cloves, ornitina, cisteina, arginina, L-Ornitina, L-Cisteina, L-Arginina, Niacinamida, Tratament 18 zile Dr. Huda Clark, Tratament detoxifiere ficat, Tratamente de detoxifiere si deparazitare, Tratamente de detoxifierea colonului, Tratament detoxifiere rinichi.

 

Va mai recomandam:
Betaina HCL
Pachet Dr. Hulda Cla...
Para Protex

 

Disclaimer
 

 Copyright © detoxifiere-deparazitare.ro 2010 - 2016. Toate drepturile rezervate.

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Detoxifiere-deparazitare.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

 

 

 
Prima pagina   Cum comand   Oferte Speciale   Parteneri   Contact
 
Zeoliti   Dr Hulda Clark   Ekilibrium - Produse naturiste superioare   hostess  

Zeolit