Contactati-ne:
0748.099.089
0748.030.216
0730.514.767
0748.099.089
0724.885.715
0724.885.729
0724.885.612
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 Cauta

Deparazitare
Oferte de Sarbatori
Pachete
Aparate
Adjuvante Chimioterapie
Antioxidanti
Carti
Detoxifiere
Diabet / Glicemie
Echilibrare pH
Hormonal
Ingrijire personala
Imunitate
Minerale
Oase si Articulatii
Oxigenare celulara
Produse Energetice
Sistem Cardiovascular
Sistem Digestiv
Sistem Nervos
Tratament cancer
Vitamine
Tratament candida
Tratament Limfatic
Tratamentul epidermei
Tratament Renal
Tratament antiinflamator

LINK-uri utile
Blog Deparazitare
Stiri Zeoliti
Ekilibrium
Zeolit lichid
OHSAS Experts
Tratament Prostata
Zeolit Ekilibrium
Detoxifierea ficatului
SSMescu
Detoxifiere cu Zeolit
Protectia Muncii Bucuresti
Zeoliti
ANPC

Deparazitare
Betaina HCL

 

Pret : 132.87 RON

*TVA inclusCod : 512

Marca:Dr. Clark Research Association

 

  DESCRIERE

 

Clorhidrat de betaina (Betaine HCl)

 

 Mod de prezentare :100 de capsule, fiecare comprimat gelatinos avand 425 mg extract pur.

Betaina este o substanta azotata derivata din glicocol raspandita la neverteberate si in unele plante, mai ales in sfecla.  Asupra organismului uman, betaina prezinta efecte lipotrope si antioxidante. Alaturi de carnitina si de colina amplifica catabolismul lipidelor.

In ficat, betaina intensifica productia de lecitina si contribuie la eliminarea toxinelor. Betaina exogena este activa, dar labila si se poate neutraliza chiar inainte de absortia intestinala. Ea este protejata de la degradare de catre colina, substanta care chiar ea poate trece in betaina in urma unor reactii de transmetilare.

Betaina distrugere familia de bacterii Clostridium. Acest tratament va da rezultate MIRACULOASE in TRATAMENTUL CANCERULUI daca este asociat cu Tinctura de coaja de nuca neagra, Pelinul si cuisoarele!

Familia Clostridium poate fi anihilata in tractul digestiv luand Clorhidrat de betaina 1500 mg pe zi care reprezinta doza medie

Administrare Betaina HCl:

Persoanele cu varsta de peste 12 ani vor administra 2 capsule in timpul mesei ca si tratament gastric. Betaina se administreaza in completarea tratamentului antiparazitar descoperit de Dr. Hulda Clark

 

Tag-uri: Nucul negru, coaja de nuc negru, Tinctura de nuc negru, detoxifiere, deparazitare, Deparazitarea organismului, Tinctura din coaja nucului negru, paraziti, Detoxifierea organismului, Cancer, capsulele de pelin, capsulele de cuisoare, Pelinul, cuisoare, cloves, ornitina, cisteina, arginina, L-Ornitina, L-Cisteina, L-Arginina, Niacinamida, Tratament 18 zile Dr. Huda Clark, Tratament detoxifiere ficat, Tratamente de detoxifiere si deparazitare, Tratamente de detoxifierea colonului, Tratament detoxifiere rinichi.

 

Va mai recomandam:
Pachet Dr. Hulda Cla...
Para Protex
Spray ANTI MUCKE

 

Disclaimer
 

 Copyright © detoxifiere-deparazitare.ro 2010 - 2016. Toate drepturile rezervate.

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Detoxifiere-deparazitare.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

 

 

 
Prima pagina   Cum comand   Oferte Speciale   Parteneri   Contact
 
Zeoliti   Dr Hulda Clark   Ekilibrium - Produse naturiste superioare   hostess  

Zeolit